Kalendar izradbe i obrane završnog rada

Obavijesti   |   09.04.2019.
  • do 20. listopada 2018. – donošenje tema za završni rad
  • do 31. listopada 2018. – odabir tema za završni rad

 

Ljetni ispitni rok

Prijave obrane završnog rada za ljetni ispitni rok: do 1. travnja 2019.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 24. svibnja 2019.

Termini za obranu završnog rada:

  • ekonomisti: 4. i 5. lipnja 2019.
  • turističko-hotelijerski komercijalisti: 10. lipnja 2019.
  • komercijalisti: 11. lipnja 2019.
  • prodavači: 17. lipnja 2019.
  • kuhari, konobari, slastičari: 13. i 14. lipnja 2019.

Podjela svjedodžbi: 27. lipnja 2019.

 

Jesenski ispitni rok

Prijave obrane završnog rada za jesenski ispitni rok: do 10. srpnja 2019.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 16. kolovoza 2019.

Termini za obranu završnog rada:

  • 22. kolovoza 2019. – četverogodišnja zanimanja
  • 26. kolovoza 2019. – trogodišnja zanimanja

Podjela svjedodžbi: 28. kolovoza 2019.

 

Zimski ispitni rok

Prijave obrane završnog rada za zimski ispitni rok: do 30. studenog 2019.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 24. siječnja 2020.

Zimski ispitni rok: od 7. veljače 2020.

Podjela svjedodžbi: 11. veljače 2020.

 

Za učenike


Državna matura

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.