Natječaj za nastavak obrazovanja

Nastavak obrazovanja   |   04.09.2015.

STRUKOVNA ŠKOLA VIROVITICA
           V I R O V I T I C A

KLASA: 602-01/15-01/130
URBROJ: 2189-34-01/1-15-1
Virovitica, 04. rujna 2015.

Temeljem članka 24. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( Narodne novine br. 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 05/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13 i 152/14), Strukovna škola Virovitica objavljuje

P O Z I V

ZA NASTAVAK OBRAZOVANJA UČENICIMA KOJI SU ZAVRŠILI TROGODIŠNJE OBRAZOVNE PROGRAME ILI STEKLI NIŽU STRUČNU SPREMU

Učenici koji su završili trogodišnje školovanje ili stekli nižu stručnu spremu, u roku od dvije godine od završetka strukovnog programa, imaju pravo predati prijavu za nastavak školovanja u Strukovnoj školi Virovitica za zanimanja:

  • Ekonomist
  • Komercijalist
  • Turističko-hotelijerski komercijalist

Uz pisanu zamolbu, u kojoj će napisati što su završili i što žele upisati, učenici su dužni priložiti sve razredne svjedodžbe i svjedodžbu o završnom ispitu (preslike).

Upisani učenici kao redoviti učenici dužni su:

  • položiti razlikovne odnosno dopunske ispite (način polaganja i rokove utvrđuje nastavničko vijeće) temeljem Rješenja koji će dobiti
  • dolaziti na konzultacije za polaganje ispita te imati propisane udžbenike

Rok za predaju prijava je 11. rujna 2015.

Zamolbe se predaju u tajništvu Strukovne škole Virovitica.

Ravnateljica:
Pavica Biondić-Ivanković, prof.

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.