Upis u prvi razred - 13., 16. i 17. srpnja 2018.

Upisi   |   09.07.2018.

Dokumentacija će se prikupljati 13., 16. i 17. srpnja od 8:00 do 14:00 sati u Strukovnoj školi Virovitica.

Za upis u školu je potrebno donijeti

  • upisnicu (učenici je sami ispisuju iz sustava upisi.hr)
  • potvrdu liječnika školske medicine (za usmjerenja ekonomist, komercijalist, turističko-hotelijerski komercijalist, prodavač i konobar) ili
  • liječničku svjedodžbu medicine rada (za usmjerenja kuhar i slastičar)
  • ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis (ako ih kandidat ima).

Napomena: Iznimno, kandidat koji u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavlja školi najkasnije do kraja prvoga polugodišta prvoga razreda.

Za učenike


Državna matura

 

 

Školska godina 2017./2018.

Kalendar polaganja - ljetni rok
Kalendar i vremenik polaganja - jesenski rok

Učenici koji žele uložiti prigovor na objavljene rezultate ispita trebaju popuniti obrazac prigovora (dobit će ga kod ispitnog koordinatora), potpisati ga i osobno  predati Školskom ispitnom povjerenstvu u sljedećim terminima:

Četvrtak, 12. srpnja 2018. od 10:00-12:00

Petak, 13. srpnja 2018. od 10:00-12:00 sati.

 

Potvrde o položenim ispitima državne mature učenici mogu preuzeti u školi u srijedu, 18. srpnja 2018. godine od 10:00-12:00 sati kod ispitnog koordinatora.

 

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.