U kuhinji školskoga restorana Strukovne škole 8. svibnja 2023. održana je radionica pod vodstvom Gorana Kunce, stručnjaka u izradi azijskih jela. Ovoga puta sudjelovali su učenici drugog i trećeg razreda turističko-hotelijerskog komercijalista sa svojim nastavnicama.
Na radionici pod nazivom Zero waste brancin japanskim tehnikama polaznici su usvojili vještine obrade ribe, naučili ponešto o zero waste programu iskoristivosti te ostvarili praktični dio izrade degustacijskog ribljeg menija.
A kakvo je bilo raspoloženje sudionika te kako je izgledao rezultat rada s namirnicama?
U nastavku nudimo fotografski odgovor!
#strukovnaskolavirovitica #ssv
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |