Azijska jela istovremeno su jednostavna i složena

  Novosti         10.05.2023.

U kuhinji školskoga restorana Strukovne škole 8. svibnja 2023. održana je radionica pod vodstvom Gorana Kunce, stručnjaka u izradi azijskih jela. Ovoga puta sudjelovali su učenici drugog i trećeg razreda turističko-hotelijerskog komercijalista sa svojim nastavnicama.
Na radionici pod nazivom Zero waste brancin japanskim tehnikama polaznici su usvojili vještine obrade ribe, naučili ponešto o zero waste programu iskoristivosti te ostvarili praktični dio izrade degustacijskog ribljeg menija.


A kakvo je bilo raspoloženje sudionika te kako je izgledao rezultat rada s namirnicama?

U nastavku nudimo fotografski odgovor!

 


#strukovnaskolavirovitica #ssv

Za učenike


Državna matura

Školska godina 2023/2024

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok 

Ispitni katalozi za državnu maturu

Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.

 

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće