EXPLORE AND LEARN

  Novosti         06.05.2022.

U Strukovnoj školi Virovitica, dana 05. svibnja.2022., u sklopu projekta „EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“ održane su radionice za učenike na temu somelijerstva. Ove zanimljive i poučne radionice iz područja somelijerstva održala je Ivana Nemet, vrhunska enologinja i ravnateljica Tehnološkog inovacijskog centra u Virovitici. Na radionici su prisustvovali učenici 3. razreda smjera konobari i 2. razreda smjera turističko hotelijerski-komercijalist. Radionica je bila zanimljiva i poučna jer nismo samo slušali o vinima nego smo i vježbali kako predstaviti vino, kako otvoriti vino, na koje sve korake moramo paziti kod predstavljanja i otvaranja vina te ono najvažnije - kako ga njegovati. Isto tako nam je vinolog Ivana Nemat otkrila koje su sve metode kod ocjenjivanja vina i kako to izgleda u praksi. Učenici koji su bili na radionici izrazili su veliko zadovoljstvo sa  prenesenim znanjem i iskustvom koje su stekli prilikom ove radionice i zasigurno će im pomoći kod usavršavanja same struke.

 

#somelijerstvo #exploreandlearn #wine #strukovnaskolavirovitica #ssv

Interreg

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće