Radionice iz kuharstva za nastavnike i učenike

Novosti   |   11.01.2022.

U Strukovnoj su školi Virovitica, dana 17. prosinca i 21. prosinca 2021. godine, u sklopu projekta „EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“, održane radionice na temu kuharstva. Ove zanimljive i poučne radionice iz područja kuharstva održao je Goran Kočiš, Michelin chef i bivši učenik Strukovne škole Virovitica, koji je inspiracija svim našim učenicima. Na prvoj su radionici sudjelovali nastavnici ugostiteljskih zanimanja, dok je druga radionica bila organizirana za učenike koji se obrazuju za zanimanje kuharstvo. U sklopu druge radionice Goran Kočiš je na atraktivan način pripremao razne specijalitete poput perketla od soma, obraza crne slavonske svinje i ječam-cikle-dimljenog šarana. Sudionici radionica izrazili su zadovoljstvo prenesenim znanjem koje će primjenjivati u nastavi i daljnjem radu.

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.