Učenički servis

  Strukovna škola Virovitica         19.06.2012.

U Strukovnoj školi Virovitica počeo je s radom Učenički servis. Strukovna škola Virovitica zatražila je i dobila odobrenje Ministarstva rada i mirovinskoga sustava za obavljanje poslova posredovanja za povremeni rad učenika Virovitičko-podravske županije. Sukladno tome, od 18. lipnja 2012. učenici svih srednjih škola koje su sklopile sporazum sa Strukovnom školom Virovitica mogu se učlaniti u Učenički servis i iskoristiti mogućnost zapošljavanja preko školskih praznika, a time i zarade vlastitog džeparca. Za sada uz učenike Strukovne škole, u Učenički servis mogu se učlaniti i učenici Gimnazije Petra Preradovića, Srednje škole Marka Marulića iz Slatine te Industrijsko-obrtničke škole iz Slatine. Učeničkom servisu mogu se obratiti i poslodavci koji žele zaposliti učenike srednjih škola za povremeni rad.

Učenički servis radi u Strukovnoj školi Virovitica, Vukovarska cesta 1, od 10.00 do 12.00 sati, a više informacija o njemu može se naći na web stranicama škole: www.ssv.hr  Dodatne informacije mogu se dobiti i na tel. 722-939 te na e-mail: info@ssv.hr.

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće